Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker grøstadgris.no.

Personlig informasjon vi henter

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som «enhetsinformasjon.»

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

«Informasjonskapsler» er datafiler som er plassert på enheten din eller datamaskinen og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
«Loggfiler» sporer handlinger som forekommer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisende/avsluttende sider, og dato/tidspunkter.
«Web-beacons», «tagger» og «pixler» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert ditt navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som «ordreinformasjon.»

Når vi snakker om “personlig informasjon” i denne personverneklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan bruker vi personlig informasjon?

Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle eventuelle bestillinger som er plassert gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen, detaljer for forsendelse og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen til:

Å kommuniser med deg
For å skjerme dine ordre for potensiell risiko eller svindel
Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å lete etter potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt.

Deling av personlig informasjon

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. Vi bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet. Du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å gå til følgende lenker:

FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Dine rettigheter

 

Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og til å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du gjør en bestilling gjennom nettstedet), eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

Når du bestiller gjennom nettstedet, vil vi opprettholde din ordreinformasjon for våre poster med mindre og du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller forskriftsmessige årsaker.

Kontakt oss

Hvis du ønsker mer informasjon om vår personvernspraksis, har spørsmål, eller hvis du ønsker å legg inn en klage kan du kontakte oss på e-post til post@grostadgris.no eller via post ved hjelp av adressen nedenfor.

Grøstadgris AS | Haukenveien 7 | NO-3174 REVETAL